Italiaanse quinoa crispies.

Na de chocolade versie van vorige maand is het nu tijd voor een hartige versie. Quinoa crispies met Italiaanse kruiden. Ze zijn lekker als topping bij een pasta met pesto, over een omelet, op een avocado….Je kan er heerlijk mee variëren.

 

italiaansecrispies

Ingrediënten:

  • 1 cup gekookte quinoa
  • 1 tl. Italiaanse kruiden
  • 1/4 tl. Himalayazout

Bereidingswijze:

  • Warm de oven voor op 180°C.
  • Doe alle ingredienten bij elkaar in een ruime kom en roer alles goed door.
  • Spreid het het in een dunne laag uit op een bakplaat met bakpapier bedekt.
  • Zet in de voorverwarmde oven en bak het ongeveer 20 minuten. Schep het tussentijds een paar keer om .
  • Laat volledig afkoelen en doe dan over in een luchtdicht blik. Je kunt het dan 1-2 weken bewaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s