Sriracha-limoen quinoa crispies.

Een laatste quinoa crispies variant is deze sriracha-limoen versie. Hij is niet echt pikant; maar geeft een beetje pit aan je salades of roerbakgerechten.

2017-04-25 10.40.31-2

Ingrediënten:

  • 1 cup gekookte quinoa
  • 1,5 tl. sriracha saus
  • 1 tl. fijngeraspte limoenschil
  • 1 tl. limoensap
  • OPTIONEEL: 1 tl. lemon myrtle

Bereidingswijze:

  • Warm de oven voor op 180°C.
  • Doe alle ingredienten bij elkaar in een ruime kom en roer alles goed door.
  • Spreid het het in een dunne laag uit op een bakplaat met bakpapier bedekt.
  • Zet in de voorverwarmde oven en bak het ongeveer 30 minuten. Schep het tussentijds een paar keer om .
  • Laat volledig afkoelen en doe dan over in een luchtdicht blik. Je kunt het dan 1-2 weken bewaren.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s